• Onze aanpak
             

 

BETROKKEN EN BEVLOGEN VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

Praktisch en betrouwbaar advies
Al in de eerste projectfase gaan we graag in gesprek. Samen met u als opdrachtgever. En bijvoorbeeld de architect, de bouwkundige en/of de projectleider. We delen expertise en inzichten en verdelen de werkzaamheden op de meest efficiënte manier. Daarna volgt een helder en praktisch advies voor de totale installatieoplossing.

Zorgvuldig ontwerp tot in detail
Ons technisch ontwerp werken we zorgvuldig uit. De presentatie ervan is duidelijk, kort en krachtig. Zonder onnodige technische details. U wordt door ons compleet ontzorgd en kunt zich volledig richten op uw business.

Uitvoering volgens planning en budget
Ons werk doen we uiterst zorgvuldig. Volgens het geschetste ontwerp. Binnen het gestelde budget en de afgesproken planning. De verantwoordelijkheid voor de complete uitvoering draagt u aan ons over. Ook het onderhoud van uw klimaatinstallatie nemen wij graag voor onze rekening.

We verzorgen voor u alle klimaat- en elektrotechnische werkzaamheden. Oftewel: de totale technische schil van uw gebouw, inclusief alle basisinstallaties. Desgewenst kunt u als vastgoedeigenaar, - ontwikkelaar of -beheerder ook bij ons terecht voor de technische inrichting van uw gebouw. Op basis van bijvoorbeeld de wensen van uw huurder(s). We ontwerpen en installeren in dat geval complete inbouwpakketten op maat. Bekijk de volgende voorbeelden:

Website door: Gibreto