• Over ons
             

 

DE KWALITEIT VAN EEN KRACHTIGE TOPSPELER

Bij TBM Koot combineren we onze technische expertise en ervaring met een pragmatische aanpak en de kracht van een krachtige topspeler. We werken aan klimaat- en elektra installaties van diverse omvang en zijn de technische partner van veel verschillende bedrijven en organisaties in uiteenlopende werelden. Van bedrijfshuisvesting, gemeentelijk vastgoed, woningen tot gezondheidszorg, onderwijs en industrie.

Warme contacten, jarenlange relaties
We staan bekend om onze no-nonsense mentaliteit. En om onze persoonlijke contacten en jarenlange relaties. Het is onze uitdaging om voor elk uniek project de optimale technische oplossing te bedenken én te realiseren. Absoluut maatwerk dus. Binnen de door u geschetste eisen en wensen en uw vooraf vastgestelde budget.

De kennis en ervaring van bevlogen experts
We hebben de benodigde expertise, ervaring en de mensen zelf in huis. Daarnaast werken we samen met een select netwerk van vertrouwde specialisten. Zij sluiten naadloos aan bij onze aanpak, zorgvuldigheid en bevlogenheid bieden toegevoegde waarde op gebieden als automatisering en domotica.

Mensen die werken met passie en plezier.
Ons werk draait om state-of-the-art techniek. Maar het zijn onze mensen die op uw project het verschil maken. Stuk voor stuk ervaren ambachtsmensen met up-to-date kennis. Ze werken vanuit pure passie en zijn betrokken bij al onze klanten en hun projecten. Ze stellen zich pragmatisch, flexibel en loyaal op. En doen hun werk met veel plezier.

Website door: Gibreto