Collega's gezocht!

Vacature Projectleider]

Ben jij een ambitieuze en ondernemende Projectleider die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

In de uitdagende functie van Projectleider Klimaattechniek bij TBM KOOT ben je verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende klimaat technische projecten in de utiliteitsbouw. Jouw missie is om samen met enthousiaste collega’s ieder project goed en naar tevredenheid van de opdrachtgever op te leveren. Omdat alle projecten in bouwteam worden aangenomen zit je bij de eindopdrachtgever aan tafel en denk je, samen met de opdrachtgever, aannemer en eventueel de architect mee over de invulling van de installaties. Je bedenkt welke klimaat-, werktuigbouwkundige en sanitaire installaties het best passen bij de wensen van de opdrachtgever en het doel van het gebouw. Je adviseert onze klanten, neemt projecten op en stuurt de projectmedewerkers, werkvoorbereider en tekenaar aan. Zowel op financieel, commercieel als op technisch vlak. Je zet de projectplanning op, bewaakt de budgetten en voortgang. Daarnaast ben jij van opstart tot oplevering het aanspreekpunt voor onze bouwpartners, opdrachtgevers en leveranciers.
Ben jij een ster in projectmanagement en wil jij je projecten samen in teamverband tot een succes maken? Dan is TBM KOOT op zoek naar jou!


Gaat jouw technische hart sneller kloppen bij het lezen van deze vacature? 
Stuur dan snel een mail met je cv naar info@tbmkoot.nl
Wil je eerst meer weten over de inhoud van deze baan of wil je een afspraak maken?         
Neem dan gerust contact op met Misja Koot. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 023-2014113.
Kijk voor meer informatie over deze vacature op onze website www.tbmkoot.nl