Voorstellen Erik Pel

Nieuwe collega] Erik Pel versterkt per april het team van TBM KOOT Technische Installaties in de functie van projectmanager. In deze functie is Erik verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende klimaat technische projecten in de utiliteitsbouw. Bij TBM KOOT gaat Erik onze lopende en nieuwe projecten begeleiden.

Werk


Erik voelt zich als een vis in het water binnen de techniek: “Ik werk zo’n 25 jaar in de technische wereld en heb altijd een sterke focus op installatie- en klimaattechniek gehad.“ Hiervoor werkte Erik in soortgelijke functies bij onder meer Nijssen en Induct Industrial Solutions.


TBM KOOT


Misja Koot, kijkt uit naar de samenwerking met Erik: “Onze missie is om dé partner te worden voor klimaat- en elektrotechnische installaties. Naast totaal oplossingen en diensten bieden die ertoe doen, is het uitbouwen van partnerships hierin essentieel. Erik is de persoon met de juiste kennis en ervaring om een flinke impuls te geven aan dit streven.“


Erik kijkt met plezier uit naar zijn nieuwe job: “Ik vind het heel leuk om nieuwe contacten te leggen en onze klanten van goed advies te kunnen voorzien. Samen met mijn nieuwe collega’s hoop ik een mooie invulling te geven aan de projecten en ambities van onze klanten.